Qui som? Botiga on-line Contacta Localització Mapa web Legal Español
productes i serveis per
Tecnologies audiovisuals Telecomunicacions Domòtica Seguretat
Centres educatius
Administradors de finques
Institucions i empreses
Hotels i restaurants
Particulars
Enginyers arquitectes
Decoradors interioristes
Promotors immobiliaris
Constructores

Informació legal


Informació per donar compliment a la Llei 34/2002 de 11 de juliol (Art. 9 i 10)

Titular: Electrònica Oliveras, S.L.
Joan Jorba, 7 bxs .
08241 MANRESA (Barcelona).
Tel. 00 34 902196425
Fax. 00 34 938744725
info@videoacustica.com

N.I.F.

Inscrita en el Registre Mercantil de .

Condicions d'ús
Aquest lloc web de Electrònica Oliveras, S.L. és un servei de comunicacions i d'informació desenvolupat per Electrònica Oliveras, S.L.. Per utilizar aquest lloc web o descarregar continguts, en primer lloc és necessari acceptar les condiciones descrites en aquesta nota legal. Si no hi està d'acord i no accepta les condicions no podrà descarregar cap dels continguts.

Ús limitat
Els continguts del lloc web de Electrònica Oliveras, S.L. són Copyright © de Electrònica Oliveras, S.L. Tots els drets reservats. Els continguts del lloc web de Electrònica Oliveras, S.L. no podran ser objecte de còpia, ni podran ser transferits, ni divulgats, ni publicats, ni distribuïts total o parcialment, sense el previ consentiment escrit de Electrònica Oliveras, S.L., exceptuant aquells casos en que Electrònica Oliveras, S.L. consenteixi que s'emmagatzemin al seu ordinador o es realitzi la impressió de còpies o extractes de les pàgines únicament per aplicar-los en un ús exclusivament personal.
Els textes, imatges, software i la resta de continguts de a www.videoacustica.com són propietat exclusiva de Electrònica Oliveras, S.L. o dels seus propietaris. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de tenir el consentimient exprés de Electrònica Oliveras, S.L.

Llei de protecció de dades (Llei orgànica 15/199 de 13 de desembre)
Per poder accedir a alguns serveis que Electrònica Oliveras, S.L. ofereix a través del lloc web caldrà donar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la Llei orgànica 15/199 del 13 de desenbre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal informem que, a través de l'ompliment dels formularis, les seves dades personals quedaran registrades y tractades en un fitxer, degudament registrat, propietat de Electrònica Oliveras, S.L. amb la finalitat de prestar serveis (degudament descrits) i per comunicar-li qualsevol informació comercial que Electrònica Oliveras, S.L. consideri oportuna. En cap cas, les seves dades seran cedides a tercers. Així mateix comuniquem la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a info@videoacustica.com o bé per escrit a:

Electrònica Oliveras, S.L.,
Joan Jorba, 7 bxs .
08241 MANRESA (Barcelona).
Tel. 00 34 902196425
Fax. 00 34 938744725
info@videoacustica.com


Limitació de responsabilitat
Les informacions contingudes en aquest lloc web són incorporades de bona fe i Electrònica Oliveras, S.L. les considera correctes. No obstant, s'aconsella als internautes que desitgin qualsevol producte o servei especificat en la pàgina web, prenguin les mesures necessàries de precaució i investiguin en relació a les especificacions, característiques i adequació dels productes que desitgin adquirir en relació a l'ús específic que se'ls vulgui donar. De fet, les informacions del lloc web han estat incorporades sense comptar amb garanties explicítes sobre les condiciones o d'altres referències sobre la qualitat de cada contingut específic, la seva adequació per a un ús particular o si la seva utilització viola drets de la propietat intel·lectual, fet pel qual totes les garanties, condicions i requeriments d'aquest estan expressament exclosos.
Electrònica Oliveras, S.L. no serà responsable en cap cas de qualsevol pèrdua de benefici, negoci, contractes, clients o qualsevol altra pèrdua indirecta o financera per part de l'interessat, provocades per l'inclompliment contractual, negligència o per qualsevol altre motiu. Les informacions d'aquest lloc web poden incloure imperfeccions tècniques o errors tipogràfics. Les informacions poden ser canviades o retrassades sense avís previ. Així mateix, Electrònica Oliveras, S.L. pot fer modificacions i/o millores dels continguts existents en el lloc web sense previ avís.

Hotels, bars i restaurants
Sistemes d'àudio i video per a locals i terrasses, Adaptació TDT, ...
més informació 
Centres educatius
Oferta en aules interactives multimèdia, gimnasos, patis per a ...
més informació 
Àudio professional, lloguer i venda
Àudio per a grups, convencions, oficines, centres comercials ...
més informació 
Àudio-vídeo comercial, lloguer i venda
Panells LCD, led's, pantalles LCD i plasma ...
més informació 
Electrònica Oliveras, S.L.
Joan Jorba, 7 baixos
08241 MANRESA (Barcelona)
Tel. 902 196 425
Fax 938 744 725
info@videoacustica.com